logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Hulp bij (dreigend) verlies van werk

Het Regionaal Mobiliteitsteam Arbeidsmarktregio Midden-Brabant (kortweg RMT Midden-Brabant) is er voor werkenden, werkzoekenden, zelfstandige ondernemers en bedrijven uit de 11 gemeenten uit de arbeidsmarktregio Midden-Brabant.

Dit team biedt extra, intensieve begeleiding en ondersteuning om aan het werk te blijven of nieuw werk te vinden. Een opstap naar nieuw werk dus.

Veel mensen zijn hun baan of werk kwijt of dreigen dit kwijt te raken. Het is belangrijk dat zij snel nieuw of ander werk vinden. Het UWV, de gemeente of de vakbond ondersteunt hierbij. Maar juist nu kunnen sommigen wat extra hulp gebruiken. Bijvoorbeeld wie (om)scholing nodig heeft voor een nieuwe baan. Of mensen die lang niet hebben gesolliciteerd en dat verleerd zijn. Voor hen is er het RMT Midden-Brabant.

Maak werk van je werk

Ben jij je baan of werk kwijt of dreig je dit kwijt te raken? Heb je extra hulp nodig? Pak dan deze kans. Maak werk van je werk, samen met het RMT Midden-Brabant.

Je krijgt gratis professionele, persoonlijke en onafhankelijke ondersteuning en begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan. Je blijft zelf altijd de baas over wat er gebeurt. Samen met een begeleider bekijk je wat er nodig is. Je maakt je persoonlijk plan en gaat aan de slag. Zo nodig regelt de begeleider extra dingen voor je, bijvoorbeeld testen, onderzoeken, loopbaaninstrumenten en (om)scholing. Ben je gemotiveerd?

Heb je interesse?

Kijk voor meer informatie op de website rmtmiddenbrabant.nl