logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Hulp met het invullen van formulieren

Er zijn tientallen regelingen waarmee u uw inkomen kunt verhogen. Soms maken mensen daar geen gebruik van omdat ze de formulieren niet hebben of niet kunnen invullen. Voor die mensen is er het spreekuur van Thuisadministratie. Het Steunpunt Belastingdienst in de Stadswinkel helpt bij vragen over belastingzaken. 

Formulierenhulp van Thuisadministratie

De Thuisadministratie is een gratis service van ContourdeTwern en Humanitas. Zij helpen mensen bij het zoeken naar regelingen om hun inkomen te verhogen. De hulp is gratis en makkelijk. U kunt zonder afspraak langskomen tijdens het spreekuur. De vrijwilligers kunnen u helpen met het aanvragen van:

Thuisadministratie kan niet helpen met

Thuisadministratie spreekuren

Een keer per week is er spreekuur in het wijkcentrum. U kunt zonder afspraak langskomen. Neem wel alle papieren mee die nodig zijn voor het volledig invullen van het formulier. Kunt u niet naar een wijkcentrum komen, dan komt de Formulierenhulp bij u thuis. Bel voor een afspraak 013 549 86 46.

Hulp bij belastingzaken: Steunpunt Belastingdienst

Bij het steunpunt Belastingdienst in de Stadswinkel kunt u al uw vragen stellen over belastingzaken. Medewerkers van de Belastingdienst helpen u graag. Binnen 5 werkdagen kunt u op afspraak langskomen.

Afspraak maken

Wilt u liever eerst bellen, of bent u een ondernemer? Dan kunt u uw vraag stellen via de Belastingtelefoon.
Belastingdienst bellen - kijk welk nummer u moet hebben.

Andere hulp bij belastingzaken

Websites