U bevindt zich op:Contact / Melding maken

Melding maken

Verlichting in uw straat kapot? Zwerfvuil? Verstopte riolering? Losse tegels? Een omgewaaide boom? Andere meldingen of tips over uw buurt? Maak een melding!

Online melden is eenvoudig! Melding maken

Als u iets meldt, verwerkt de gemeente uw melding op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur. Kleine gebreken in de buurt verhelpt de gemeente vaak snel. In dat geval krijgt u geen bericht. Duurt het langer, dan wordt u op de hoogte gehouden.

Maakt u vaak een melding? U kunt ook gebruik maken van de BuitenBeter app. Download de gratis app op uw smartphone en registreer uzelf eenmalig. Uw meldingen komen rechtstreeks bij de gemeente binnen. Foto's kunnen eenvoudig worden meegestuurd.

Content is verborgen

Bladkorven

De gemeenteraad heeft begin oktober 2017 besloten dat bladkorven weer terug moeten komen. De locaties voor de bladkorven blijven hetzelfde ten opzichte van 2016. Meldingen over bladkorven kunt u online doen.

Content is verborgen

Melden bij andere organisaties

Content is verborgen

Spoedgeval na 18:00 uur?

Neem contact op met de politie, telefoon: 0900 88 44. Voor een spoedgeval met betrekking tot de riolering belt u met rioleringsbedrijf Rions: 013 204 04 70. Gaat het om de riolering in de Reeshof of op één van de bedrijventerreinen? Bel dan Helma: 013 531 35 00.

Content is verborgen

Geluidsoverlast bij evenementen

Bij overlast van evenementen neemt u contact op met de MilieuKlachtenCentrale via telefoonnummer 073 681 28 21 (24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar). De MilieuKlachtenCentrale geeft uw melding door aan de gemeente. Bij een groot evenement (bv. kermis, Festival Mundial) wordt uw melding doorgegeven aan de medewerkers die geluidsmetingen uitvoeren. Bij een klein evenement neemt de gemeente uw melding de volgende werkdag in behandeling. Is het evenement al afgelopen en wilt u hiervan toch een melding maken? Doe dit dan digitaal

Content is verborgen

Gevonden en verloren voorwerpen

Iets gevonden of verloren? Meld het via de website www.verlorenofgevonden.nl

Content is verborgen

Gebruik openbare ruimte melden

Wilt u iets plaatsen op openbare grond voor bouw- of sloopwerkzaamheden? Gebruik dan het formulier gebruik openbare ruimte.

Content is verborgen

Fraude uitkering melden

Denkt u dat iemand ten onrechte gebruik maakt van een uitkering? Maak dan een fraudemelding