logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

WhatsApp gemeente Tilburg

Voor algemene informatie en vragen kunt u de gemeente WhatsAppen op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. U krijgt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen een werkdag persoonlijk antwoord van ons. Om iets te melden, gebruikt u de Fixi app.

Zo werkt het:

U kunt naar dit nummer niet bellen of een sms sturen. In groepsapps kunnen wij niet antwoorden.

Fixi app: snel melden

Wilt u snel iets melden? Bijvoorbeeld een kapotte lantaarnpaal, een gat in de weg of omgevallen boom? Gebruik dan de Fixi app. Download deze gratis app op uw smartphone en registreer uzelf eenmalig. Uw meldingen komen dan direct op de juiste plek bij de gemeente binnen. De locatie van uw melding en foto's stuurt u eenvoudig mee. U kunt ook het online meldformulier gebruiken.

Privacy

Deel geen privacygevoelige informatie met de gemeente via WhatsApp. Stuur ons dus bijvoorbeeld geen burgerservicenummer of rekeningnummer. We zullen hier via WhatsApp ook nooit om vragen. Wanneer we privacygevoelige informatie nodig hebben, vragen we u om op een andere manier contact op te nemen.

Telefoon-, WhatsApp- en chatgesprekken kunnen door de gemeente worden bewaard om de dienstverlening te verbeteren. Gesprekken worden niet langer bewaard dan nodig is. De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zorgt er voor dat met deze informatie veilig wordt omgegaan.