Spelregels social media en privacy gegevens

De gemeente gebruikt social media om te communiceren met inwoners en andere belangstellenden. Via onze kanalen kunt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de gemeente.

Met u in gesprek

U bent vrij om te reageren op onze berichten, we gaan graag met u in gesprek. We hebben een aantal spelregels voor het reageren op social media:

  • Wij respecteren ieders mening. Dat verwachten wij ook van mensen die reageren op onze berichten.
  • Agressieve uitingen, grof taalgebruik, beledigingen of discriminatie accepteren wij niet. Deze uitingen verwijderen wij van onze kanalen.
  • Commerciële berichten of advertenties die op onze pagina worden geplaatst, worden verwijderd.
  • Wij gaan op social media niet in op persoonlijke kwesties of dossiers. Hiervoor kunt u persoonlijk contact met ons opnemen via de contactpagina op deze site.

De gemeente Tilburg  houdt zich het recht voor op ieder moment de reactiemogelijkheden uit te zetten, reacties te verwijderen of artikelen van de site te verwijderen.

Privacy

Ter bescherming van uzelf adviseren we u om geen persoonsgegevens of andere persoonlijke informatie openbaar op social media met de gemeente Tilburg te delen. Bijvoorbeeld: adresgegevens, telefoonnummers, creditcardgegevens en inloggegevens. Voor uw eigen veiligheid kunnen we besluiten om posts met persoonlijke gegevens te verwijderen. Wilt u zulke gegevens delen, neem dan telefonisch contact met ons via 14 013 of via e-mail.