logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Burgemeester Theo Weterings

Theo Weterings (VVD) is sinds november 2017 burgemeester van Tilburg.

Portefeuille

Veiligheid en Bestuur

  • Openbare orde en Veiligheid
  • Toezicht en Handhaving
  • Regionale samenwerking
  • Integriteit en Veilige publieke taak
  • Bestuurszaken 
  • Burgerzaken
  • Communicatie (inclusief stadspromotie)
  • Vitale lokale democratie
  • Tilburg 2050

Vervanger

1e loco wethouder Marcelle Hendrickx

Contact

Opmerkingen of vragen voor de burgemeester? Gebruik het algemene contactformulier.

Woordvoerder burgemeester Theo Weterings

Irma Galama is woordvoerder van burgemeester Theo Weterings. Ze is bereikbaar via mail: woordvoering@tilburg.nl. Dit e-mailadres is uitsluitend bedoeld voor pers(vragen). Andere berichten of verzoeken worden niet in behandeling genomen. Heeft u een uitnodiging of andere vraag voor de wethouder? Stuur dan een bericht via het e-mailformulier via onderstaande button.

Contact

Neem contact met ons op

Alles over de burgemeester

Theo Weterings is sinds november 2017 burgemeester van de gemeente Tilburg. Maar wat doet een burgemeester eigenlijk allemaal? Dit is een vraag die vaak gesteld wordt. Het antwoord op die vraag is in tekst en taal best uitgebreid. Daarom laten we het zien op de pagina 'alles over de burgemeester. Elke maand plaatsen we op deze pagina beelden van de werkzaamheden van de burgemeester, waarbij de focus ligt op de ontmoetingen die hij heeft, met #aandachtvoorelkaar.

Bezoek de pagina Alles over de burgemeester 

Persoonlijke felicitatie van de burgemeester

Regelmatig hebben we in de gemeente inwoners die een bijzondere leeftijd bereiken of die vele jaren getrouwd zijn. Mijlpalen die we als gemeente natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom krijgen deze inwoners een bos bloemen en een felicitatie van de burgemeester thuisgestuurd. Ook is het mogelijk om persoonlijk door de burgemeester gefeliciteerd te worden. Meer daarover leest u op de pagina 'Verjaardagen en huwelijksjubilea'. 

Foto's en biografie

In onderstaande ZIP-map staan foto's van burgemeester Theo Weterings. Deze mogen, met naamsvermelding van de fotograaf, vrij gebruikt worden in alle media. De naam van de fotograaf staat in de bestandsnaam. In de map zit ook een biografie van de burgemeester.

Inkomen (bezoldiging) burgemeester

Hoeveel loon (bezoldiging) de burgemeester van Tilburg krijgt is afhankelijk van de grootte van de gemeente. Tilburg valt in klasse 8 (150.000 - 375.000 inwoners). Daarnaast krijgt hij een aantal onkostenvergoedingen. De precieze bedragen staan op de pagina Gedragscode op deze site.