Herinrichting parkeerterrein Bodehof

De gemeente wil het parkeerterrein aan het Bodehof opknappen. De bestrating wordt vervangen en het parkeerterrein krijgt meer groen en wordt sfeervoller ingericht.

Ontwerp

Begin 2021 kregen alle bewoners een vragenlijst toegestuurd. Een aantal bewoners heeft deze vragenlijst ingevuld en teruggestuurd. Alle informatie is beoordeeld en waar mogelijk verwerkt in het ontwerp. De gemeente kan het ontwerp van de nieuwe inrichting van het parkeerterrein laten zien aan de omwonenden. Het is hieronder ook te bekijken of te downloaden in pdf.

Informatiemiddag

Op woensdagmiddag 2 november 2022 zijn omwonenden van harte welkom tussen 15:00 en 17:00 uur om het ontwerp in te zien. Er staat hiervoor een informatiestand op het parkeerterrein. Bezoekers kunnen hun reactie op het ontwerp geven en vragen stellen.

Planning en verwachte uitvoering

Het ontwerp wordt na de informatiemiddag verder uitgewerkt in technische uitvoeringstekeningen en een bestek. Daarna wordt het werk aanbesteed. De gemeente verwacht begin 2023 een aannemer de opdracht te verstrekken zodat het parkeerterrein in het voorjaar van 2023 wordt heringericht. Voordat de aannemer start, krijgen omwonenden hierover een bewonersbrief.

Meer informatie

Heeft u vragen over de plannen voor de Bodehof, neem dan contact op met Joost Hermans, projectleider van de gemeente. Hij is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 06 - 29 69 95 61 en per e-mail joost.hermans@tilburg.nl.