Nieuwsoverzicht

Ontwerpwedstrijd voor interactieve afvalbak

26 juli 2017

Mensen die vernieuwende en uitvoerbare ideeën hebben voor een interactieve afvalbak kunnen meedoen met een ontwerpwedstrijd van de gemeenten Tilburg en Eindhoven.

Programma fanzone 21 juli

Duitsland Italie
21 juli 2017

Tijdens alle wedstrijden van het EK voetbal voor vrouwen (WEURO 2017) is er op het Pieter Vreedeplein een zogenoemde EK-fanzone tussen 13:00 en 20:00. De tweede is op 21 juli voorafgaand aan de wedstrijd Duitsland - Italië.

Aanvragen evenementensubsidie vanaf 28 juli

Sfeerbeeld festival Mundial
21 juli 2017

Evenementenorganisaties kunnen vanaf 28 juli subsidie aanvragen voor evenementen in 2018. Dat kan uitsluitend digitaal via deze website tilburg.nl. Aanvragen kan tot en met zondag 3 september.

Start regionale Taskforce Kindermishandeling

Jongeren op de fiets
19 juli 2017

Elk kind heeft het recht veilig op te groeien. Daarom komt in de regio Hart van Brabant een zogenoemde Taskforce Kindermishandeling. Doel is om het aantal gevallen van kindermishandeling en huiselijk geweld te verminderen.

Aanbesteding SK1 loopt vertraging op

Stadskantoor 1
19 juli 2017

De 2 bedrijven die hebben aanbesteed om de verbouwing van SK1 te doen, zitten boven het bedrag dan de gemeente als plafond heeft ingesteld. Dat betekent dat de aanbesteding op basis van de huidige inschrijvingen niet mogelijk is.

Energiestraat-ambassadeurs gezocht

Het isoleren van een muur
19 juli 2017

Tilburg heeft energiestraat-ambassadeurs. Zij proberen bewoners van wijken en straten ervan te overtuigen om energiebesparende maatregelen aan hun huizen te doen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden.

52 weken onderwijs

Marcelle praat met kinderen
19 juli 2017

Tilburgse kinderen die Nederlands niet als eerste taal hebben, kunnen ook in de zomer les krijgen bij Taal 52. 70 kinderen zijn deze week begonnen op deze school.

Toon resultaten ###SPAN_BEGIN###%s tot %s</span> van de ###SPAN_BEGIN###%s</span>