Nieuwsoverzicht

Gemeente en Fontys zoeken partner voor MindLabs

Het deel van de Spoorzone waar MindLabs komt
19 september 2017

In een van de hallen van de voormalige NS-werkplaats komt MindLabs. In dit gebouw komen onder meer opleidingen van Tilburg University en Fontys. De gemeente en Fontys zoeken een projectontwikkelaar die samen met hen de plannen verder wil uitwerken.

Koninklijke onderscheiding voor Hendrik Driessen

Uitreiking koninklijke onderscheiding Hendrik Driessen
18 september 2017

Hendrik Driessen, directeur van museum De Pont, is 16 september benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Driessen kreeg de onderscheiding uit handen van burgemeester Peter Noordanus.

Sky Mirror onthuld

Sky Mirror
16 september 2017

Op het voorterrein van museum De Pont is 16 september het sculptuur Sky Mirror van de Britse kunstenaar Anish Kapoor onthuld. Het kunstwerk is een geschenk van een aantal partijen voor het 25-jarig jubileum van het museum.

De Opening: een weekend vol cultuur

15 september 2017

Het evenement De Opening op zaterdag 16 en zondag 17 september is de aftrap van het culturele seizoen. Het valt samen met het 25-jarig bestaan van museum De Pont.

24-uurs crisisdienst in de regio

15 september 2017

De partijen uit het Crisisinterventieteam (CIT) tekenden donderdag 14 september een officiële samenwerkingsovereenkomst. Het doel is snellere en betere crisiszorg.

Opknapbeurt 6 straten noordelijk deel Quirijnstok

Luchtfoto van Quirijnstok
15 september 2017

Zes straten in het noordelijk deel van Quirijnstok krijgen in 2019 een opknapbeurt met nieuwe verlichting en bestrating. Het gaat globaal om het gebied tussen de Van Otterloostraat, Vlashoflaan en Van Kalmthoutlaan.

Handen ineen voor het Tilburgs Vertrouwens-experiment

14 september 2017

De officiële aftrap van het Tilburgs Vertrouwensexperiment was op 13 september. Tilburgers in de bijstand krijgen volgende week een uitnodiging om mee te doen met het Tilburgs Vertrouwensexperiment.

Toon resultaten ###SPAN_BEGIN###%s tot %s</span> van de ###SPAN_BEGIN###%s</span>