Nieuwsoverzicht

Lancering wandelroute-app Stadsbos013

Een deel van het Stadsbos
23 juni 2017

Stadsbos013 omvat onder meer de Oude Warande, het Wandelbos en het groen ten westen van de Blaak. Er zijn diverse ontwikkelingen in het gebied. De wandelroute-app Vossenstreken wordt 30 juni gelanceerd.

Nieuwe subsidiemogelijkheden energiebesparende maatregelen

Zonnepanelen
23 juni 2017

De gemeente subsidieert vanaf 1 juli meer energiebesparende maatregelen voor koopwoningen. Zo kunnen inwoners vanaf dan onder meer ook subsidie krijgen voor zonneboilers en warmtepompen.

Volledig bedrag Makersfonds 2017 toegekend

Drie jonge dames op een rij
23 juni 2017

28 aanvragers hebben subsidie gekregen vanuit het Tilburgse Makersfonds. Kunstenaars kunnen daar makkelijker subsidie aanvragen voor kleine kunstprojecten. Er zijn 45 aanvragen bij het fonds binnengekomen.

Kavel op Vossenberg West II verkocht

Bedrijventerrein Vossenberg
23 juni 2017

De gemeente heeft een kavel van 14 hectare op Vossenberg West II verkocht. Dit stuk grond was beschikbaar omdat eerder is besloten 16 kleinere kavels op dit bedrijventerrein samen te voegen.

Koninklijke onderscheiding voor Harry Kiwitz

22 juni 2017

Harry Kiwitz heeft 21 juni een koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn vrijwilligerswerk, onder andere voor de voedselbanken in de regio Brabant en Zeeland.

Kandidaten nomineren voor vrijwilligersprijs

Vrijwilliger helpt bij het boodschappen doen
21 juni 2017

De gemeente stelt zoals elk jaar prijzen beschikbaar voor de vrijwilligers in de stad. Tilburgers kunnen tot 7 september kandidaten voordragen die volgens hen in aanmerking komen.

Ambassadeurs geven info over energiebesparende maatregelen

Een man isoleert een dak
21 juni 2017

Tilburg heeft energiestraatambassadeurs. Zij proberen bewoners van wijken en straten ervan te overtuigen om energiebesparende maatregelen aan hun huizen te doen.

Toon resultaten ###SPAN_BEGIN###%s tot %s</span> van de ###SPAN_BEGIN###%s</span>