logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Voor Elkaar Pas

Heeft u een Wmo-pas voor de (regio)taxi? Dan kunt u ook tegen een lager tarief gebruik maken van de bus in de regio Tilburg. U kunt de Voor Elkaar Pas aanvragen bij de gemeente. Bel met 013 - 542 9915 of stuur een email naar wmo@tilburg.nl. Het gaat hier om een proef van twee jaar. De informatie op deze pagina is voor de Tilburgers die (willen) meedoen aan deze proef.

Wat is de Voor Elkaar Pas?

De Voor Elkaar Pas is een OV-chipkaart.  Belangrijk om te weten is, dat u gewoon gebruik kunt blijven maken van de taxi met uw Wmo-pas. Geen probleem! U kiest zelf wanneer u met het taxi of de bus reist.

Wat zijn de voordelen van de Voor Elkaar Pas?

Met de pas kunt u:

Wat zijn de kosten van de Voor Elkaar Pas

Als u reist met de Voor Elkaar Pas krijgt u een korting van 37% op alle ritten met de Arriva bussen in een groot gedeelte van Brabant. De kosten voor alle busritten worden samen met uw taxiritten elke maand automatisch van uw rekening afgeschreven. Maandelijks ontvangt u hiervan een overzicht. U hoeft geen saldo te zetten op uw pas. Dit is allemaal voor u geregeld!

Om de kosten van uw rekening af te schrijven, moet u de organisatie PZN BV wel machtigen voor automatische incasso. Dit machtigingsformulier ontvangt u bij de aanvraag van de pas. Bent u dit formulier kwijt of heeft u vragen over de automatische incasso? Neem dan contact op met team Wmo van de gemeente Tilburg: 013 - 542 9915 of wmo@tilburg.nl 

Vragen of aanmelden?

In de folder en de meestgestelde vragenlijst leest u meer over de Voor Elkaar Pas.

Download Folder Voor Elkaar Pas >
Download Meestgestelde Vragen Voor Elkaar Pas >
Download kaart met reisgebied van de Voor Elkaar Pas >