logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Burgemeester Panislaan – Kerkstraat werkzaamheden

Begin mei start het werk in de Kerkstraat. De straat krijgt nieuwe riolering en een infiltratieriool. Daarna is de Burgemeester Panislaan aan de beurt. Ook in deze straat komt nieuwe riolering en een infiltratieriool. In de straat komt ook meer groen en de verharding gaat op de schop.

Aannemer Mourik Infra B.V. start op 3 mei. Het werk gebeurt in 6 fases en duurt tot eind november 2023. Hieronder het kaartje met de volgorde van het werk in 6 fases.

Tijdelijke verkeersmaatregelen in fase 1 en 2

Tijdens de werkzaamheden in fase 1 en 2, van 3 mei t/m 28 juli is de Kerkstraat vanaf de kruising Bosscheweg tot aan de in-uitrit van de brandweer afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Dit is nodig om veilig te kunnen werken.

Benzinestation Happy Swing is van 3 t/m 25 juni tijdelijk gesloten. De winkels blijven tijdens deze periode gewoon geopend maar zijn te voet bereikbaar.

Auto en fietsverkeer

Autoverkeer kan omrijden via de Kerkstraat, ’t Zwaantje, Torenhoekstraat, Puccinilaan, Bosscheweg en vice versa. Voor fietsers is er een omleiding via de Burgemeester Panislaan, Burgemeester Rouppe van der Voortlaan, Puccinilaan en vice versa.

Busverkeer

De bushalte in de Kerkstraat vervalt van 3 mei t/m 25 juni. Er is tijdens deze periode een aangepaste busroute. Die route loopt via Torenhoekstraat, Puccinilaan, Bosscheweg en vice versa. De dichtstbijzijnde bushalte is aan de Eikenboschweg.

Afvalcontainers

Zorg dat u de (duo)containers tijdens de werkzaamheden buiten de wegafzetting plaatst. Zo zijn ze goed bereikbaar via de openbare weg. De ophaaldag blijft hetzelfde.

Mogelijke overlast

Het werk is tussen 07:00 en 18:00 uur. Dit kan mogelijk leiden tot (geluids)overlast.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het bovenstaande, neem dat contact op met Sijmen Stuij, uitvoerder Mourik Infra BV (06 - 53 16 29 92) of Nik van Mook, werkvoorbereider Mourik Infra B.V. (06 - 13 16 33 20).