Koolhoven Buiten Oost

Koolhoven Buiten Oost is het laatste deelgebied van Koolhoven. In 2020 zijn hier de laatste woningen opgeleverd en daarna zal ook het openbaar gebied worden gerealiseerd. Op deze pagina staat aanvullende informatie over de ontwikkelingen.

Downloads

In de nieuwsbrief zijn verschillende aspecten van de ontwikkeling toegelicht. De overige downloads zijn gedetailleerde stukken voor de plannen voor de natuurontwikkeling en de inrichtingstekeningen van de verschillende speelplekken. 

Reageren

Vragen of opmerkingen over de inrichting van de speelplekken kunt u rechtstreeks richten aan Kompan. Het mailadres hiervoor is participatie@Kompan.com.
Voor de inrichting van de natuur en overige vragen of opmerkingen kunt u zich richten tot Grondexploitatiemaatschappij (GEM) Koolhoven via mailadres info@princeprojecten.nl.
Vermeld svp in de aanhef van uw mail ‘nieuwsbrief Koolhoven’.

U heeft tot uiterlijk 20 december 2020 de mogelijkheid om te reageren. Hierna zullen de vragen worden gerubriceerd en de antwoorden achterhaald. In de week van 4 januari 2021 krijgt u van ons een reactie per mail.

Voor nu wensen wij u alvast fijne feestdagen toe en een voorspoedig 2021!