Tess Smit EK junior ambassadeur

17 maart 2017
EK junior ambassadeur Tess Smit

Tilburg is een van de speelsteden van het EK voetbal voor vrouwen dat in Nederland wordt gehouden. Tess Smit is gekozen tot EK junior ambassadeur.

Tess wordt samen met ex-international Kirsten van de Ven het gezicht van Tilburg. Ze gaan vooraf en tijdens het EK naar activiteiten en wedstrijden toe om het kampioenschap te promoten.

Vloggen

Tess won de verkiezing voor EK junior op 15 maart. Andere deelnemende meiden waren: Janne, Demi en Caro. Tijdens de middag namen de meiden deel aan 4 onderdelen: een EK quiz, een vlog maken, geïnterviewd worden en een interview doen en een voetbalparcours. Alle vier waren enthousiast en slaagden in alle onderdelen. Aan het eind van de middag kregen de dames nog de kans om hun interviewvragen te stellen aan Willem II jeugdspeler Wesley van Dongen en daarna werd de winnaar bekend gemaakt. Tess is 10 jaar. Zij zal de komende maanden het EK promoten en veelvuldig aanwezig zijn bij activiteiten, waar ze ook gaat vloggen. Maar ook de andere meiden zijn als EK promotors veel te vinden bij EK activiteiten deze zomer.