Vrijwilligersmarkt op 19 maart

15 maart 2019

Vrijwilligers Tilburg organiseert op 19 maart een vrijwilligersmarkt bij Fontys Hogescholen, tussen 14:00 en 17:00 uur. Meer dan 40 organisaties stellen zich daar aan bezoekers voor.

De organisaties uit Tilburg, Udenhout en Berkel-Enschot gaan op de markt graag in gesprek over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Er is aanbod op het vlak van sport, natuur, cultuur, maatschappelijk of zorg. De markt wordt georganiseerd door Vrijwilligers Tilburg, gemeente Tilburg en Fontys Hogescholen. Bezoekers kunnen een vrijwilligerstest doen, een theatercollege bijwonen of snuffelen in het cursusaanbod.  

Vrijwilligerswerk maakt gelukkig

De Vrijwilligersmarkt is onderdeel van de Dutch Happiness Week. Want uit diverse onderzoeken is gebleken dat je gelukkiger wordt van vrijwilligerswerk. Iets doen voor of met een ander scoort hoog op de geluksschaal. Veel organisaties, clubs en verenigingen kunnen niet zonder de inzet van mensen die zich, wekelijks of af en toe, vrijwillig inzetten. Deze mensen maken de wereld een beetje mooier, zorgzamer, socialer en gezelliger.

Meer informatie, waaronder een overzicht van de organisaties die meedoen, staat op de website vrijwilligerstilburg.nl.