Wegafsluitingen vanwege Koningsdag

21 april 2017
Badderen in een oranje badje

De dagen voor en na Koningsdag zijn er diverse straten en pleinen in de stad afgesloten.

Van 24 april 05:00 uur tot en met 28 april 19:00 uur zijn er werkzaamheden in de Burgemeester Broxlaan, het NS plein, de Spoorlaan, de Heuvelring, de Piusstraat en de Paleisring. De wegen en de pleinen zijn op bepaalde tijden afgesloten. De precieze tijden staan op de website van andes.

Spoorlaan 

De Spoorlaan is tot en met de Magazijnstraat van 25 april tot en met 26 april 19:00 uur alleen nog maar bereikbaar voor bestemmings- en bevoorradingsverkeer. De garage Pieter Vreedeplein is bereikbaar.

Piushaven

In de Piushaven is een speciaal programma voor Koningsdag. De haven is tussen de brug D'n Ophef en de Barkstraat afgesloten op 27 april vanaf 07:00 uur. Details op de website van andes

Braderie 

Op de Korvelseweg is de traditionele braderie. De weg is op Koningsdag afgesloten tussen het Korvelplein en de Trouwlaan, inclusief een aantal zijstraten. De afsluiting is tussen 06:00 en 22:00 uur. Het gebied waar de braderie is, is dit jaar groter vanwege het bezoek van de koninklijke familie. Meer informatie op de site van andes.