Bedrijventerrein Schepersven

Vanaf de Burgemeester Bechtweg kijk je zo op Schepersven, een bedrijventerrein waar NedTrain het onderhoud aan treinen voor de NS verzorgt. Door de ontsluiting met de randweg van Tilburg is de bereikbaarheid over de weg optimaal.

Bedrijfskavels Schepersven
Bekijk de kaart

Opvallend aan Schepersven is dat  de bedrijven die er gevestigd zijn, allen vanuit Tilburg komen en hier hun gewenste groei kunnen verwezenlijken. Op dit terrein zitten TTA Truckland, Pas Rokerij, Janus Metaal en VVB Husan.

Janus Metaal, een bedrijf gespecialiseerd in displays, winkelinrichting en industriële halffabricaten, kocht één van de eerste kavels van Schepersven. Voor medewerkers is de ligging van het terrein ideaal, zowel met de auto als  fiets. Schepersven is een prettige plaats voor Janus Metaal, omdat industrieterrein Loven vlakbij ligt. Hier zitten een aantal belangrijke leveranciers, dus ook vanuit praktisch oogpunt is het een goede locatie. Vanuit het terrein zelf heb je zicht op een stukje natuurgebied, vanaf de randweg zijn de bedrijven op het bedrijventerrein goed te zien.

Cijfers en feiten

Totale oppervlakte: 28 ha. netto

Aantal bedrijfsvestigingen
CategorieAantal
Industrie2
Groot- en detailhandel1
Totaal3
Aantal banen
CategorieAantal
Industrie270
Groot- en detailhandel41
Totaal311

Foto's

Meer weten over Schepersven

Wil je meer weten over bedrijventerrein Schepersven en de mogelijkheden die er zijn om te ondernemen in Tilburg? Neem dan contact op met accountmanager Natalie Wassenberg van de afdeling Economie & Arbeidsmarkt van de gemeente. Natalie kan je ook meer vertellen over de bedrijventerreinen Katsbogten, Loven en Zwaluwenbunders.

Stuur een mail: natalie.wassenberg@tilburg.nl

Bellen: 06-51526488