Armhoefstraat

Een aantal jaar geleden is het grootste deel van de Armhoefstraat (na de Pelgrimsweg) opnieuw ingericht. De gemeente wil dit najaar het resterende deel van de Armhoefstraat (tussen de Spoordijk en de Pelgrimsweg) op dezelfde manier herinrichten.

Ook de bomen gaan we vervangen en onder de nieuwe bomen komt beplanting. In de weg komen nieuwe rode straatstenen (zie ander deel Armhoefstraat) en ook de stoep wordt opnieuw aangelegd. Voor de parkeervakken worden de gebakken straatstenen hergebruikt die nu in de parkeervakken liggen.

Ontwerp

Oorspronkelijk was het de bedoeling om het ontwerp toe te lichten tijdens een inloopavond. Vanwege de coronamaatregelen is dit niet mogelijk. Om het project niet te vertragen kiest de gemeente ervoor om het ontwerp en een 3D-filmpje (impressie) op deze pagina te delen.

 

Planning

Zodra het ontwerp definitief is, gaat de gemeente op zoek naar een aannemer. De planning is om dit najaar te starten met de werkzaamheden. Enexis gaat tegelijkertijd kabels vervangen zodat de straat daarvoor niet opnieuw open hoeft. De totale duur van de werkzaamheden is ongeveer 2 maanden.