logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Lancering platform Meemakers

14 februari 2024

Onlangs is als proef het nieuwe online platform 'Meemakers' gelanceerd. Het platform zorgt voor verbinding tussen organisatoren van evenementen, studenten die evenementenstudies volgen en de gemeente.

Meemakers is ontwikkeld in samenwerking met verschillende onderwijsinstellingen en bevordert de samenwerking tussen de verschillende partijen. Dit draagt bij aan een bruisend Tilburg. 

Pilot

Het gaat om een proef (pilot) van een jaar. Tijdens dit eerste jaar wordt het platform aangepast op basis van de behoefte van platformgebruikers. Een platform voor en door MeeMakers met als doel om binnen de community de communicatie te vergemakkelijken, en samenwerkingen te stimuleren. Het platform biedt de mogelijkheid om flexibel in te spelen op vraagstukken en uitdagingen rondom evenementen. 

Informatie

Via het platform kunnen organisatoren vragen stellen, oproepen plaatsen en informatie delen. Tegelijkertijd kunnen studenten onderzoeksresultaten delen, stageplekken aanbieden of contact opnemen met organisatoren. De gemeente deelt praktische informatie op het platform zoals nieuwe beleidsregels of openingen voor subsidies. 

Aanmelden

Het platform is te gebruiken door studenten of evenement organisatoren. Bekijk hier het platform.