logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Nieuw toeristisch informatiepunt Tilburg op centraal NS-station

07 juni 2024

Tilburg krijgt een nieuw eigentijds toeristisch informatiepunt. De huidige VVV aan het Stadhuisplein sluit op 14 juni a.s. haar deuren en heropent in nieuwe vorm als info in Tilburg op zaterdag 15 juni op station Tilburg.

Stichting Marketing Tilburg is verantwoordelijk voor de invulling van het nieuwe toeristisch informatiepunt. 

De nieuwe locatie biedt fysieke en digitale toeristische informatie voor inwoners, bezoekers, nieuwkomers en studenten. Bij 'info in Tilburg' staat persoonlijk contact en maatwerkadvies centraal gecombineerd met digitale informatie. Bij het nieuwe informatiepunt kunnen bezoekers terecht voor alle tips voor een kort en lang verblijf in Tilburg. Denk aan evenementen, bezienswaardigheden, activiteiten of verblijven in de stad en omgeving.  Naast folders en creaties van Tilburgse makers staan er interactieve schermen die bezoekers op een speelse manier wegwijs maken in Tilburg.

Belevingswereld

“Met de opening van het nieuwe informatiepunt willen we aansluiten bij de belevingswereld van inwoners en bezoekers van Tilburg. Eigentijdse en toegankelijke dienstverlening voor iedereen die hier woont of op bezoek is. De manier waarop het nieuwe concept is ingevuld door Stichting Marketing Tilburg draagt bij aan hoe wij als Tilburg gastvrij en innovatief zijn,” aldus wethouder Maarten van Asten.

VVV Tilburg

Tot en met donderdag 13 juni a.s. is de VVV-winkel aan het Stadhuisplein 326a nog geopend en is er een opheffingsuitverkoop op geselecteerde artikelen. 
Openingstijden zijn: 

  • zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. 
  • maandag van 13:00 tot 17:00 uur, 
  • dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.  

Bezoek vanaf 15 juni het nieuwe informatiepunt op Spoorlaan 33 of bekijk vanaf dan de nieuwe website www.infointilburg.com.