logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Vernieuwde Stadswinkel Centrum is open

10 juli 2023

Vanaf maandag 10 juli is de vernieuwde Stadswinkel Centrum op het Koningsplein 10 open. Hier komen de gemeente, inwoners, ondernemers en partners samen om elkaar te ontmoeten en samen te werken. Dé plek voor vragen en om zaken te met de gemeente te regelen.  

Centrale plek in de stad

In de voormalige bibliotheek komen verschillende diensten van de gemeente samen die eerder verdeeld zaten over zes gebouwen door de stad. Zo is de Stadswinkel dé plek voor alle vragen van inwoners over diensten, producten en informatie van de gemeente. Denk aan een nieuw paspoort, huwelijk, geboorteaangifte, een uitkering of hulp bij werk en geldzorgen. Uiteraard zijn de Stadswinkels in de Reeshof en de dorpen voor veel van deze zaken ook te bezoeken.  

De Stadswinkel aan het Koningsplein past bij Tilburg als vernieuwende stad: open, duurzaam en transparant. Een prettige, uitnodigende plek voor iedereen, waar we meer voor elkaar doen en samen als groeiende stad werken aan maatschappelijke opgaven. Een kansrijke stad die groeit, bloeit en bruist.  
 
In het najaar van 2023 organiseert de gemeente een officiële opening van de Stadswinkel. Alle inwoners en geïnteresseerden zijn dan welkom om een kijkje te nemen of voor rondleidingen.   

Stadswinkel Centrum is  op maandag, woensdag en vrijdag geopend van 08:00 - 18:00 uur en dinsdag en donderdag van 08:00 - 20:00 uur.   
   
Bezoek de pagina openingstijden stadswinkels