logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Bedrijventerrein Tradepark 58

Vanaf de A58 kijk je zo op het meest innovatieve bedrijventerrein van Tilburg: Tradepark 58.

Kaart - Tradepark 58

Bedrijfskavels Tradepark 58

BEKIJK DE KAART

Dit terrein aan de zuidzijde van Tilburg heeft de blik op de toekomst gericht, met bedrijven die slimme oplossingen en een innovatieve manier van ondernemen bieden. Op Tradepark 58 gelden strenge eisen voor beeldkwaliteit. Dit houdt in dat de vormgeving van het gebouw bijna net zo belangrijk is als de partij die zich hier vestigt.

Met bedrijven als Petrol Industries, Joep Tuerlings Agenturen, Mutsaers Textiles en Rijs Textiles is de fashionbranche sterk vertegenwoordigd op Tradepark 58. Textiel behoort zeker niet tot het verleden van Tilburg en zit nog altijd in het DNA. Focal Meditech sluit op zijn beurt aan bij de sociale stad die Tilburg is. Dit bedrijf onderzoekt namelijk hoe de levenskwaliteit van mensen met een handicap verbeterd kan worden. Daarnaast zijn er op het terrein nog diverse innovatieve bedrijven gevestigd.

Cijfers en feiten

 
Bedrijfsvestigingen Totaal: 50
Groot- en detailhandel: 24
Bouwnijverheid: 8
Speciale zakelijke dienstverlening: 8
Informatie en communicatie: 6
Industrie: 2
Onroerend goed: 1
Overige zakelijke dienstverlening: 1
Banen Totaal: 662
Groot- en detailhandel: 349
Bouwnijverheid: 130
Informatie en communicatie: 79
Speciale zakelijke dienstverlening: 57
Industrie: 42
Onroerend goed: 4
Overige zakelijke dienstverlening: 1

Meer weten over Tradepark 58?

Wil je meer weten over bedrijventerrein Tradepark 58 en de mogelijkheden die er zijn  om te ondernemen in Tilburg? Neem dan contact op met accountmanager Marleen van den Hout van de afdeling Economie & Arbeidsmarkt van de gemeente. Stuur een mail: marleen.van.den.hout@tilburg.nl of bel 06-31980352.