logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Demonstratie, betoging of manifestatie

Een demonstratie, manifestatie of betoging met mars of stille tocht moet u tenminste 48 uur vooraf melden en vóórdat u het aankondigt (bijvoorbeeld via social media of de pers). Is het een omvangrijker programma of feestelijk evenement, dan zijn meestal meer vergunningen nodig zoals een evenementenvergunning. Een evenementenvergunning vraagt u 12 weken van te voren aan.

Actieknop Betoging Melden Inwoners

Betoging/Manifestatie melden?

Inwoners

Actieknop Betoging Melden Ondernemers

Betoging/Manifestatie melden?

Ondernemers

Demonstratie, betoging of manifestatie melden

De melding regelt u eenvoudig met of zonder DigiD of eHerkenning. Lever de volgende informatie aan:

eHerkenning niveau EH2+

Om in te loggen op de website van de gemeente Tilburg heeft u een machtiging 'Gemeente Tilburg - Standard Portal' nodig met betrouwbaarheidsniveau 2+. Nog niet de juiste machtiging? Regel dit via uw eHerkenningsleverancier. Voor meer informatie gaat u naar de website van eHerkenning.

Afhandeling

Nadat wij uw melding hebben ontvangen laten wij dat nog weten per e-mail. Wij nemen contact met u op als wij meer informatie nodig hebben. U kunt te maken krijgen met extra voorwaarden of regels. Dit kan alleen als dat nodig is voor het beschermen van de gezondheid, voor de verkeersveiligheid of om wanorde te voorkomen. We leggen u dan uit waarom dit nodig is. 

Websites