Onderzoek

Op deze pagina staan onderzoeken die lopen bij de gemeente. Soms is het alleen mogelijk om aan een onderzoek mee te doen als u daarvoor bent uitgenodigd.

Inwonersenquête

De gemeente hoort graag hoe u het leven in Tilburg ervaart. Zijn we op de goede weg? Daarvoor doen we iedere 2 jaar onderzoek. De resultaten laten ons zien of we de juiste keuzes maken of ons beleid moeten aanpassen. 

Het onderzoek is opgesplitst in 2 vragenlijsten, deel A en deel B. 

U kunt alleen de vragenlijst invullen waarvoor u een brief heeft ontvangen. U komt bij de vragenlijst via de link op deze pagina. Om met de vragen te beginnen moet u uw uitnodigingscode invullen. Deze vindt u in de brief die u heeft ontvangen. 

Vragenlijst Inwonersenquête deel A

Heeft u een brief ontvangen met het verzoek mee te werken aan deel A van het onderzoek? Vul dan de vragenlijst in via onderstaande link.

Vragenlijst Inwonersenquête deel B

Heeft u een brief ontvangen met het verzoek mee te werken aan deel B van het onderzoek? Vul dan de vragenlijst in via onderstaande link.

Enquête ondernemers

Als u onlangs een brief heeft ontvangen, dan kunt u via onderstaande link de vragenlijst over verduurzaming en digitalisering/dataficering invullen.

Enquête passantenhaven Piushaven

Via onderstaande link kunt u het tevredenheidsonderzoek voor de Piushaven invullen.

Regels

Team Data, Analyse en Onderzoek van de gemeente Tilburg voert deze enquêtes uit. Daarbij worden de algemene gedragsregels voor onderzoek, statistiek en gegevensbescherming gehanteerd. Download de regels hier.