U bevindt zich op:Actueel / Onderzoek

Onderzoek

Hieronder de onderzoeken die op dit moment lopen bij de gemeente. Het is alleen mogelijk om het onderzoek in te vullen als u als inwoner een brief hebt ontvangen met inloggegevens. Die gegevens gelden voor een specifiek onderzoek. Het is niet mogelijk om met de inlogcodes aan meerdere onderzoeken mee te doen.

Vragenlijst communicatie gemeente Tilburg 2019

De gemeente Tilburg doet onderzoek naar de communicatie tussen de gemeente en haar inwoners. Heeft u een brief ontvangen met de vraag mee te werken aan het onderzoek, klik dan op de link die hieronder staat.

Onderzoek straatintimidatie

Er is steeds meer aandacht voor overlast door straatintimidatie. Wat mensen als intimiderend gedrag ervaren en wanneer dit gebeurt, is nog niet altijd duidelijk. De gemeente wil graag weten om welk gedrag het gaat en welke gevolgen het kan hebben. Daarom wordt een aantal inwoners benaderd om een vragenlijst in te vullen. Ze krijgen een brief met daarin een inlognaam en een wachtwoord. De vragenlijst invullen kan via onderstaande link.

Vragenlijst straatintimidatie

Regels

Het Informatie- & Kenniscentrum van de gemeente voert onderzoeken uit. Daarbij worden de algemene gedragsregels voor onderzoek, statistiek en gegevensbescherming gehanteerd. Download de regels hier (pdf, 24,2 KB).