Onderzoek

Hieronder staan de onderzoeken die op dit moment lopen bij de gemeente. Het is alleen mogelijk om met een onderzoek mee te doen als u daarvoor bent uitgenodigd.

Onderzoek Vergroening openbare verlichting

De gemeente is bezig met een proef om de Pastoor van Beurdenstraat te vergroenen en heeft daar voor constructies met klimplanten geplaatst rondom lantaarnpalen. Als u hierover een bewonersbrief heeft gehad met het verzoek om hierover een digitale vragenlijst in te vullen, dan kunt u de vragenlijst invullen via de onderstaande link. Inloggen kan met de gebruikersnaam en het wachtwoord uit de bewonersbrief.

Vragenlijst Vergroening openbare verlichting

Onderzoek Citypark Zomerstraat

De gemeente Tilburg wil graag weten wat u vindt van het Citypark Zomerstraat. Door op onderstaande link te klikken komt u bij de vragenlijst.

Naar de vragenlijst

Onderzoek jongeren en sport

De gemeente Tilburg wil graag weten of kinderen en jongeren sporten. En als zij sporten: welke sport(en) zij doen, hoe vaak zij dit doen en waar zij dit doen. Daarnaast zijn we benieuwd wat jongeren het liefst zouden veranderen op het gebied van sport, spelen en bewegen in Tilburg.

Iedereen die een brief heeft gehad met het verzoek om mee te werken aan het onderzoek, kan de vragenlijst invullen via de onderstaande link. Inloggen kan met de inlogcode die in de brief staat.

Vragenlijst jeugd en sport

Klantentevredenheidsonderzoek Werk & Inkomen 2019

De afdeling Werk & Inkomen wil graag weten hoe tevreden haar klanten zijn over de dienstverlening van Werk & Inkomen.

Heeft u een brief gehad met het verzoek om mee te werken aan het onderzoek? Dan kunt u de vragenlijst invullen via onderstaande link. Inloggen kan met de gebruikersnaam en het wachtwoord die in de brief staan.

Vragenlijst Werk & Inkomen

Regels

Het Informatie- & Kenniscentrum van de gemeente voert onderzoeken uit. Daarbij worden de algemene gedragsregels voor onderzoek, statistiek en gegevensbescherming gehanteerd. Download de regels hier (PDF, 24,2 KB).