U bevindt zich op:Actueel / Onderzoek

Onderzoek

Hieronder staan de onderzoeken die op dit moment lopen bij de gemeente. Het is alleen mogelijk om met een onderzoek mee te doen als u daarvoor bent uitgenodigd. Als u een brief hebt ontvangen met inloggegevens, gelden die specifiek voor een van onderstaande onderzoeken. Het is niet mogelijk om met de inlogcodes aan meerdere onderzoeken mee te doen.

Onderzoek Vergroening openbare verlichting

De gemeente gaat de Pastoor van Beurdenstraat vergroenen door rond de lantaarnpalen constructies met klimplanten te plaatsen.

Heeft u hierover een bewonersbrief gehad met het verzoek om hierover een digitale vragenlijst in te vullen? Dan kunt u de vragenlijst invullen via onderstaande link. Inloggen kan met de gebruikersnaam en het wachtwoord uit de bewonersbrief.

Vragenlijst vergroening openbare verlichting.

Onderzoek fietsroute Leijpark

Heeft u een brief gehad met het verzoek om een digitale vragenlijst in te vullen over de fietsroute? Dan kunt u de vragenlijst invullen via onderstaande link. Bent u bewoner van de Leyhoeve dan kunt u inloggen met het wachtwoord dat in de brief staat vermeld. Bent u medewerker van De Leyhoeve, Van der Valk of ziekenhuis (ETZ) dan kunt u inloggen met uw personeelsnummer.

Vragenlijst fietsroute Leijpark

Regels

Het Informatie- & Kenniscentrum van de gemeente voert onderzoeken uit. Daarbij worden de algemene gedragsregels voor onderzoek, statistiek en gegevensbescherming gehanteerd. Download de regels hier.